Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Visie

MEISEN|ZORG biedt hulpverlening en begeleiding aan mensen die behoefte hebben aan individuele begeleiding op het gebied van zelfstandig wonen, het werken aan een psychosociaal probleem en/of psychiatrisch probleem. De zorg is volledig gericht op de persoon met het probleem en niet het probleem zelf. Jij staat centraal en niet de problematiek. De zorg is aangepast op de hulpvraag en begeleidingsbehoefte van de persoon om uiteindelijk zelf met het probleem of situatie te kunnen omgaan.

Missie

MEISEN|ZORG streeft naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid van iemand, door de eigen kracht van iemand naar boven te halen. De kwaliteiten van de cliënt worden benadrukt. Samen met de hulpverlener leer je zelf omgaan met de problematiek of situatie.

Zoals al in de visie wordt uitgelegd staat de persoon met het probleem centraal en niet het probleem zelf. Dat wil zeggen dat de zorg aangepast wordt aan de vragen waar jij graag mee geholpen wilt worden. Samen stellen we een zorgplan op, dat volledig aan jou is aangepast.