Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Aanmelden

Heeft u een CIZ/ WMO indicatie, wilt u ondersteuning bij het aanvragen hiervan en wilt u zich aanmelden bij MEISEN|ZORG? Gelieve het formulier hieronder invullen om aangemeld te worden aan onze klantenlijst. Of voor vragen mail naar [email protected] Er wordt binnen enkele werkdagen contact met u opgenomen. Uiteraard kunt u ook bellen voor het maken van een afspraak.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw aanmelding. Binnen 2 werkdagen zal ik contact met u opnemen.

Klachtenregistratie

Heeft u een klacht? Dan kunt u het klachtenformulier invullen en opsturen naar [email protected] Er wordt binnen 5 dagen contact met u opgenomen voor de afhandeling van de klacht. MEISEN|ZORG is aan gesloten bij Solopartners voor het behandelen en afhandelen van klachten. SoloPartners is met ruim 8000 leden de brancheorganisatie voor zzp’ers in de zorg. Daarbij maakt het niet uit of onze leden in de reguliere, cosmetische en/of complementaire zorg actief zijn. Wij werken aan de positie van zzp’ers in de zorg, zodat zij succesvol, zelfstandig en volgens de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten, geschillen zorg) zorg kunnen verlenen.